SERVEIS  DE LLEURE

GESTIÓ I DINAMITZACIÓ

SERVEIS

 TALLERS CREATIUS

Amb les mans, imaginació i il·lusió podem crear tot allò que ens proposem! Activitats creatives,lúdiques i divertides per a petits i grans, en família o entre amics; per celebrar un aniversari, una tradició o qualsevol esdeveniment!!


UN FESTIVAL DE JOCS

Col·lecció de jocs per jugar en família, on l'element principal és la fusta i les seves dimensions que fan que el joc sigui engrescador.SORTIDES ESCOLARS AL PARC DE MONTJUÏC

Diferents activitats lúdic-pedagògiques de coneixement del patrimoni natural i cultural del Parc de Montjuïc de Barcelona; organitzades per cicles i amb temàtiques engrescadores.
                        


SORTIDES ESCOLARS AL PARC NATURAL DEL MONTSENY

Itineraris que recorren espais d'agradable bellesa i frondositat passejant per la vall de Santa Fe; vorejant el llac i poder veure el sostre del Montseny  (Turó de l'Home). Espais d'inspiració de poetes declarat Reserva Mundial de la Biosfera.


PASSEJADES FAMILIARS

"De la piuladissa al brogit" Passejada per Montjuïc que recórrer la muntanya des de les zones més feréstegues i naturals, fins a la transformació del Parc d'Atraccions.

"Entre alzines sureres" i "Entre Parcs" Escapades de 2 o 5 dies per conèixer els recursos naturals i l'aprofitament de l'alzina surera .

http://www.visitterritorissurers.cat/territoris-surers/experiencies-turistiques/
  

CASALS

Gestió d'activitats en temps de vacances. Una proposta lúdica i educativa per a infants i joves.

Els casals proposen als infants i joves un gran ventall d'activitats de lleure de caire educatiu amb les que faran gaudir de l'estiu d'una manera divertida i participativa.

...jocs d'exterior, d'aigua, gimcanes, tallers, sortides,  esports, cooperació...TALLER D'EDUCACIÓ EMOCIONAL

Activitat per treballar l'expressió de sentiments i emocions, conèixer-se a un mateix, tenir una actitud de respecte ajuda i col·laboració cap als altres per poder establir unes relacions socials òptimes.